KazaloKazalo  PortalPortal  IščiIšči  PrijavaPrijava  Registriraj seRegistriraj se  

- Sprejmi naslednje postavke za registracijo


Čeprav skušajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).

Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani.
PRAVILA1 - Ne žali in ne zmerjaj drugih uporabnikov!2 - Na forum se lahko prijavite če imate največ 10 let, če ste mlajši mi pišite na hench.me@gmail.com3 - Za odprtje kakršnih koli ART ali drugih poukov potrebujete dovoljenje in zanj vprašajte mene (Henchs.) po zasebnem sporočilu ali na hench.me@gmail.com4 - Kakršnokoli kopiranje vsebine foruma je prepovedano!5 - Trije zaporedni posti, odpiranje brezveznih tem, ''dretje'' oz pisanje z VELIKIMI črkami je prepovedano in če ne upoštevate tega ste izključeni iz foruma za 2 dneva!6 - Slike ki so večje od 500x500 pixlov naložite na shrani.si in jih prikazujte v predogledu, pravtako vse slike v fotogalerijah ali kje drugje shranjujte v predolged!7 - Vsak uporabnik ima pravico na menjavanje uporabniškega imena 1x na tri mesece, razen če imaš res dober razlog za zamenjavo up. imena!8 - Če želiš oglaševati naš forum na tvojem ali tvoji spletni strani uporabi našo oglaševalsko pasico :
9 - Predvajanje vaših lastnih slik na forumu je na vašo lastno odgovornost